Pääse mukaan PokerNews $30,000 Main Event Freerolliin jo tänään PokerStarsilla!

Pääse mukaan PokerNews $30,000 Main Event Freerolliin jo tänään PokerStarsilla! 0001

PokerNews ja PokerStars ovat yhdistäneet voimansa tarjotakseen PokerNewsin pelaajille mahdollisuuden osallistua ainutlaatuiseen freeroll turnaukseen, jonka massiivisessa palkintopotissa on $30,000! Jatka lukemista saadaksesi selville kuinka pääset mukaan kilpailemaan rahoista.

Esittelyssä PokerNews $30,000 Main Event Freeroll

PokerNews $30,000 Freeroll on ainutlaatuinen turnaus, joka järjestetään PokerStarsilla 6.kesäkuuta ja se tulee olemaan avoinna pelaajille, jotka ovat luoneet pelitlin PokerStarsille PokerNewsin linkkien kautta ja ovat käyttäneet uniikkia markkinointikoodiamme.

Jokainen pelaaja tulee aloittamaan turnauksen 30 000 pelimerkillä ja pelit jatkuvat blind-rakenteella, joka alkaa tasolta 10/20 ja nousee joka 10:s minuutti.

  • Turnauksen nimi: PokerNews $30k Freeroll
  • Turnaus ID: 734058302
  • Päivämäärä: Lauantai 6.heinäkuuta.2013
  • Aika: 19:00 WET

Kuinka voin päästä mukaan PokerNews $30,000 Main Eventiin?

Pelaajat voivat päästä turnaukseen mukaan kahdella eri tapaa, riippuen siitä ovatko he uusia vai vanhoja pelaajia. Uusien pelaajien tulee ladata PokerStars ohjelmisto PokerNewsin kautta, avata ilmainen pelitili käyttäen markkinointikoodia FINNISHPOKERNEWS ja tehdä talletus 22.toukokuuta - 30.kesäkuuta. Tehtyään tämän he tulevat saamaan lipun PokerNews $30k Freerolliin.

Vanhat asiakkaamme voivat osallistua PokerNews $30k Freerolliin kunhan he vain ansaitsevat 100 VPP:tä 1.-30.kesäkuuta.

Voittamalla tämän turnauksen tai pääsemällä rahoille, saatat kasvattaa pelikassaasi merkittävästi ja kuka tietääkään mitä saatat sen jälkeen saavuttaa pokeriurallasi. Osallistu PokerNews $30k Main Event Freerolliin jo tänään, älä ohita tilaisuuttasi päästä mukaan tähän loistavaan turnaukseen.

More Stories

Other Stories